Ponujamo vam odlično poslovno priložnost. Kvaliteten aparat za trajno odstranjevanje dlak s tehnologijo SPL lahko najamete. Učinek odstranjevanja dlak je zato odličen, storitev pa je dobra dodatna ponudba. Predstavitev in izobraževanje opravimo mi.

Tehnologija SPL (Square Pulsed Light) je učinkovitejša in varnejša od laserske tehnologije in IPL tehnologije, ker je

  • 90 do 95% uspešna,
  • 3X hitreje obravnava kot tehnologija IPL (širši snop svetlobe zajame večji predel),
  • najmanj boleča obravnava,
  • brez tveganj za poškodbe (primerno za mladostnike).

V nasprotju z laserji, ki imajo ozek snop svetlobe z večinoma le eno valovno dolžino, se SPL ponaša s svetlobo v širokem spektru in s širokim razponom valovne dolžine. Tako opravimo s terapijo 3x hitreje kot pri ostalih ponudnikih.

Tehnologija SPL je prava stvar za vas, saj je rezultat viden že po prvi obravnavi (10 do 30% dlak v fazi rasti ni več). Svetloba doseže samo 30°C ter tako ne poškoduje kože in tkiva zaradi česar je uporaba popolnoma varna.

Za popolno in trajno odstranitev dlak je pri ženskah potrebnih le 3 – 7 obiskov, pri moških pa 10 – 13 obiskov, odvisno od barve in debeline dlak ter poraščenosti. Rezultat je viden že po prvi obravnavi!

V primeru, da imate željo po dodatnih informacijah ali nakupu aparata, nas kontaktirajte za osebno srečanje in predstavitev.