Aparat Serenity združuje zdravilno in sproščujočo moč svetlobe. V današnjem času, času hitrih sprememb in stalnega stresa, pozabljamo na svoje telo. Vendar nam telo govori, sporoča nam, da je utrujeno. Na koži lahko opazimo hormonske spremembe, posledice vpliva sonca in cigaretnega dima ter ostalih zunanjih onesnaževlacev. Svetloba ima na različnih valovnih dolžinah različne učinke. S pomočjo svetlobe lahko zmanjšamo stres, pomladimo kožo in celo zavremo nekatere znake staranja.

Infrardeča svetloba – aktivira krvni obtok z razširjanjem žil in pospešuje hidracijo. Prav tako odpira pore zaradi česar koža bolje absorbira posebne kozmetične produkte za globinsko delovanje.

Rdeča svetloba – stimulira in učvrsti obstoječi elastin in kolagen, proteina, ki ju proizvajajo fibroblasti in ki sta ključna za napeto in gladko kožo. Prav tako pospešuje nastajanje novih fribroblastov.

Modra svetloba – antiseptična in čistilna, posvetli kožne pomanjkljivosti in izbriše nepopolnosti. Poleg tega pomaga v boju proti aknam, odpravi madeže in mozolje tako, da uniči bakterije, ki jih povzročajo. Pomaga pospeševati zdravljenje brazgotin nastalih od aken.

Aparat Serenity je izredno preprost za uporabo. Ko nastavite želeni program, lahko zapustite prostor. Aparat Serenity ima vgrajen avdio sistem s posneto glasbo, katero je izbral strokovnjak za sproščanje in katera pospeši terapevstki učinek svetlobe.

Aparat Serenity napolnite z impulzi s pomočjo predprogramirane pametne kartice, na kateri so impulzi. Kartico polnite v skladu z vašo porabo. Tako lahko načrtujete svoje mesečne izdatke.

LED tehnologija lahko pomaga rešiti naslednje težave:
– Kožne pomanjkljivosti in nepopolnosti
– Hiperpigmentacija in hipopigmentacija
– Strije
– Brazgotine
– Gubice in gube
– Od sonca poškodovana koža
– Sledi aken (obravnavo je odobrila FDA leta 2003)
– Razdražena koža
– Stres

SPECIFIKACIJA
– 3x LED zaslon – 54 x 32 x 3 cm
– Dimenzije postaje – 95 x 20 x 23 cm
– Teža: 43 kg
– 480 bi-kolor diod in 240 rdečih diod
– Valovna dolžina – infrardeča 880 nm, 470 nm za modro in 625 nm za rdečo
– Napajalna napetost – 110 do 230 V +/- 10 % – 50/60Hz
– Moč porabljene energije – 230 W
– Vgrajen MP3

Aparat Serenity je v skladu z mednarodnimi standardi in ima certifikate CE, CE Medical in FDA.