Vsi smo se že kdaj srečali z vraščeno dlako. Vemo kako je… Vneto področje srbi, boli in je oteklo ter občutljivo na dotik, povrhu tega pa še videti ni lepo.

Pogosto se vraščene dlake pojavijo kot posledica nepravilnega britja, epilacije ali pa kot posledica nošenja preozkih oblačil. Pri vsem tem pa igra veliko vlogo tudi tip kože: skodrane ali še posebej močne dlake se bodo hitreje vrasle. Zato so moški še posebej izpostavljeni okrog področja brade in vratu.

Najbolj občutljivi deli kože pa so intimni predeli, ki so posebej izpostavljeni tako pri ženskah kot pri moških. Koža je na intimnem predelu zelo mehka in občutljiva zato obstaja večja verjetnost vraščenih dlak. Tukaj se skodrane in močne dlake uvijejo nazaj ter začno rasti v notranjost kože.

KAKO SI LAHKO POMAGATE?

  • z nežnim pilingom,
  • z ostrimi in higieničnimi britvicami s katerimi se brijete v smeri rasti dlačic,
  • z voskanjem,
  • z epilacijo (prenosni hišni depilatorji).

Čeprav so te metode primerne in ustrezne, ne pripomorejo k trajni rešitvi, da se bi znebili vraščenih dlak. Dlake bodo še vedno rasle iz dlačnih mešičkov čeprav dalj časa.

Stranka, ki je tožila za vraščenimi dlakami na bikini predelu, se je obrnila k nam za pomoč. Po 8. obravnavah smo ji pomagali do skoraj popolne odstranitve dlačic.

Zakaj pravimo SKORAJ popolne odstranitve? Ker bo telo vedno prehajalo skozi različna starostna obdobja, kjer bodo rasle nove dlake zaradi vrste različnih razlogov. Stranka bo zato prihajala na letne obnovitvene obravnave z namenom ohranjanja gladke, lepe in zdrave kože BREZ VRAŠČENIH DLAK.

Če imate tudi vi podobne težave, nas kontaktirajte preko kontaktnega obrazca za brezplačen posvet ali pa za rezervacijo termina izberite enega od devetih Vam najbližjih kozmetičnih salonov, ki so navedeni na naši domači strani – www.yperion.si.